четвъртък, 3 май 2012 г.

Козирка над входна врата - защо е нужна?

Навес или козирка над входни врати - това е обикновено малък навес, едната страна на който е в непосредствена близост до предната част на къщата и на входа на пристанището до къщата от дъжд.
Над всичко това е необходимо за защита на вход от дъжд и сняг. За съжаление, до сега, много хора са в щастлива заблуда, че навес над входа - това е повече от някакъв неразбираем декоративен накрайник, като малките стойности на функционалните предимства на козирка.

Защо козирка е нужна?

Първо, за да защити входа на къщата  и по-специално входни врати от дъжд и слънчева светлина. Вижте и фирма Борман в Белите брези в София.

Все още не е дошъл с абсолютна защита за врата, и във всеки случай, той е противопоказан за поддръжка на врати на улицата без навес над входа. Каквото и улица вратата не е била изправена и които биха боядисайте вратата, той може да бъде боядисана, ако водата минава през входни врати, те ще се развалят. Може би не тази година, но до вратата винаги ще се забелязват петна от вода, ръжда и така нататък.
През зимата, когато времето се променя толкова бързо, че ден дъжд и ключалката на вратата изпълва водата и през нощта не можете да го отворите, защото тя замръзна. Ако имате добра навес над верандата, никога няма да намери вратата ми, покрити с дебела кора лед.



Второ, рязкото спадане на температурата, влажността и други параметри не са много добре се отрази на човешкото тяло. Излизайки от къщата, вие сте най-малко 30 секунди, отворете чадъра, затворете вратата, и регулира дрехи.
Така че защо не го направите в защитена зона? Същото важи и за горещото слънце изпепеляващ, който загрява метална повърхност, създавайки много пречки за нормалното затваряне на вратата на същата гледна точка на адаптацията на човека към ярка светлина, след завеси стая не е толкова бързо.



Необходимо е да се защити навес на входа, като много от Задачите, които се решават от само себе си! Повърхността на вратата е винаги суха килим пред нея, също редовно служи за здравето или замръзване, слънцето не беше обещание да горят или замразяване. Вие се слеят моето семейство и от наранявания, причинени от падане върху лед. След напускане на къщата, ние не сме готови да агресивна атмосфера, така че по-голямата част от наранявания от падане на леда е настъпило точно на излизане от къщата, мисля за това.

По ирония на съдбата, лошо козирка над вратата може да се срещнат и дори да си поръчате много по-бързо, отколкото добро балдахин. И дори по-бързо от вас ще се намери добър изследовател и на изследователя лошо в един офис (шегувам се). Как действа лошо покритие и защо тя не е добра балдахин. Един добър навес над входа, за да изпълнява няколко полезни функции.

Първо, добър навес над входа не ще се счупи дори и от значително теглото на сняг през зимата. Какво е по-правилно да устоят на рухването на козирката на сняг от покрива.

На второ място, добро навес над входа успешно отклони дъждовна вода не само на верандата, но също така премахва водата отидете, където искате.


На трето място, добър навес над входа веранда защитава всички, включително стъпките на верандата стълби и парапети на верандата.

Нека се опитам да обобщя на техническите изисквания за правилното капачка над входа.

Първото изискване - това е твърдостта на дизайна пик за всички входни врати. Скованост на козирка се предоставят по два начина. Правилният избор за производство на метален навес над верандата. Не се страхувайте да използвате тръбата профил. Не е нужно да се настоява за използването на само една малка валцувани (кв. 12, 14). И не се страхува от малките форми. Това е разбираемо, че всеки иска да се извлече максималното визуално светлина, ефирен балдахин. Но ние трябва да помислим разумни оферти и продукти, насочени към капачката значителен марж на безопасност.

Второто изискване за правилното поздрав - е съществуването на тази форма на солариума, който ще отклони водата, и, в идеалния случай, ще помогне дебел слой сняг от предния капак.

Третото изискване за капачката над входа е достатъчно пространство козирка. Не забравяйте, навес над входа на идеалния случай обхваща не само входната врата, но всички стъпки и дори размер на верандата поддържа най-малко 200 - 300 мм.

Не забравяйте за Решение козирка стил!
Ако Покривът на къщата е покрита с метал, а след това балдахин над входната врата, също трябва да бъдат направени от метал. Имате красив дом и Приятно ми е да се пролее.

Плюс балдахин над входната врата:
• Защита на врата от Борман в Лозенец от дъжд, сняг, слънце;
• да гарантира, че замъкът е покрита с лед и винаги можете да го отворите;
• предотвратяване на наранявания, дължащи се на плавно регулиране, когато напускат дома;
• вход тампон не се в студа;