четвъртък, 31 май 2012 г.

Метални врати на апартамента. Как да не позволи на китайския производител да ви оставя в празна къща?

Метални врати на апартамента. Как да не позволи на китайския производител да ви оставя в празна къща?

Приближава ваканционния сезон и е време да напусне. Много хора започват да си мислят, че няма да създава нова желязна врата на апартамент, който е спокоен. Преди да направят своя избор, аз предлагам да се запознаете с полезна информация.


През изминалата година, а , посетих един стар негов приятел. Катерене изкачи с асансьора до четвъртия етаж, аз замръзнах на вратата на апартамента си. Тя изглеждаше страхотно: златист цвят върху него смело стоеше цветен модел, и от повърхността е покрита с нещо защитно.

След като се възхищаваше на красотата на това изобилие, натиснах звънеца. Когато собственикът отворил вратата, изрази вълнението си за такова красиво и полезно покупка. Един приятел с гордост ми показа супер секретни брави и ключалки, скрити панти и някои други ползи от това чудо врата. Най-интересното е, че тя плаща за закупуване и монтаж на врати, само 10 хил. рубли. Доста благочестиво в наше време!

Шест месеца по-късно, аз получих една тъжен писмо от приятел. Докато тя работи, я непревземаема вратата се отворила и апартаментът бил ограбен. Тя каза, че крадците преряза вратата от външната страна около замъка, го хванаха и тихо влезе в апартамента. Бях много боли и тъжно за една стара жена, който не е имал идея, която купи "купувам нещо слепешката". Направих запитвания за тези прекрасни врати и искам да споделя с вас информация, за да ви спести от погрешна стъпка.
Китайски "подарък български брат"

Оказва се, че през последните години, България нахлу в тези врати. Те се произвеждат в Китай и ги продава на много български компании, рекламиране на такива продукти като продуктите на Калининград, Москва или Санкт Петербург производство. Това, което привлича на купувача: голямо разнообразие от модели, ниски цени, привлекателен външен вид, лесен монтаж, секретни брави.

Нека видим какво се крие зад красивата фасада и разнообразие от модели. Някои умен предприемач си на Близкия кралство нов бизнес. Доброто изучаване на руския пазар, той открил, че гражданите на България, както и на английски, те искат да направят дома си крепост. За тази цел, много инсталирани в апартаментите си солидна желязна врата. Идеята за умен китаец е спечелила правилната посока: трябва да започне масово производство на железни врати за руските братя. Основни изисквания за врати, които са в основата на бизнеса, могат да бъдат формулирани, както следва:

 дизайн на вратите трябва да бъде лесно;
 транспорт - лесно;
 разходи - от ниска;
 Външен вид - нещо необичайно.

Изходният материал е избран наведе лист с дебелина на необработена стомана 0.3-0.5 мм, малко по-дебел, отколкото един обикновен фолио. Разнообразие от декоративни мотиви, и са постигнали много просто. Вътре и извън врати са подпечатани на платно всички модели, а след това да на представяне и необичайни видове на повърхността на вратата се сложи "анти-вандал капак": хартия лента обкова с модел, модел носи над вратата, след което на повърхността е покрита с пласт лак. По този прост начин симулира структурата на ценно дърво.

Каква е вътрешната страна на вратата? Тъй като топлината и шумоизолация материал, използван е ... картон, сгънат на сто! Няма ребра в такава врата не е предвидено.

Ключалки на врати са фантастични! Различни модели имат уникален дизайн с напречни bronenakladkami, които защитават заключване срещу пробиване. Заключване може да бъде, recoded от собственика ... Е, които биха могли да издържат на такова мощно вратата на касови брави за депозиране!

Друга отличителна черта: китайците винаги са свързани и дръжката на вратата на специална табела. В противен случай, няма начин, за тънък метал на дръжката на вратата е неразделна част разхлабят при първото отваряне. Различни светодиоди върху дръжката - и удостоверение от китайски произход врата.

Китайските изобретатели са предназначени за специален Отваряне на рамката на вратата. Това е примитивният дизайн гений: рамка могат да се определят различни отвори и пропуски, произтичащи от това лесно да се скрие под "весели" рамки.


Така, целта е постигната: вратата е малко: теглото му варира от 20 до 40 кг (за сравнение: руски по-тежки - между 80 и 120 кг), цената е ниска - 30 до 50 долара, изглежда много привлекателна. Постигане на тези врати за клиентите - това е удоволствие: вместо нормален две заредени врати,. Във всички - пълно ажурна.

И потока на тези врати се изсипва в България и бившите съветски републики. Цена чудотворните врати за руски клиенти, които варират от 7 до 13 хиляди рубли. Понякога, някои фирми, бързо да се продадат стоките, провеждането на специални събития, на която вратата могат да бъдат купени евтино до 5000 рубли. Разбира се, срещу такава цена трудно да се устои. Хората стават склонни да купуват стоки в чужбина и създаване на красива врата, надявайки се да се сдобиете с естетическата наслада и за защита на апартамент от крадци.

Ако по някаква причина тези нови врати за вас да счупи ключалката и ремонт той не ще бъде възможно, защото едно ново заключване да осигури на калай и картон не може, и всякакви заваръчни горят чрез тънък метал, "пожар" врати, на парче хартия.

С вратите на китайците в българския пазар започнаха да се случват почти едновременно серия от кражби от апартаменти, където собствениците инсталирали нова врата. На Primitive метод за хакване е прост: нападателя точно намаляване на тънък метал около ключалката, да вземе на механизма и на люлките вратата се отваря, без допълнителни усилия. Отворете вратата отварачка или отвертка - разкъса края на клещите и дръпнете.

Някой направил експеримент с откриването на олекотени врати на Китай и е установено, че вратата може да се отвори тихо в продължение на 4 минути. Представете си, на входа на нов мулти-етажна сграда, където много жители, привлечени от красотата и надеждност, "подсилена врати", поставете ги в апартамента си на почти всеки етаж. Чифт на крадци rukastyh може да се отвори една нощ в един вход с 25 апартамента.
Как да разпознаем врата, произведени в Китай

След като реши да си купи нова врата, имайте предвид, идеята, че вратите на Китай само красиви и декоративни, но не са защитен. Китайците използват тези врати в офиси, ... за да предпази от проекти.

Когато купувате врати да Ви посъветва да се обърне внимание на следното:

 вратата подозрително лъскава, тонирани стъкла, фино дърво и покрит с дебел слой лак;
 , когато кликнете върху крилото на вратата е "приятно пружиниращ";
 пробиване врата в чертежа;
 шпионка врата е по-ниска от обикновено;
 на мястото на замъка монтиране на метална подсилена двоен слой;
 вратата е много лек, в диапазона 20-40 кг;
 рамка не изглежда като монолитна;
 върху дръжката на вратата са светодиоди.

Изборът на вратата, бъдете бдителни, проверка на доставчика, не се поддават на увещания на рекламни продажби за входни врати. Кажете на някого, когото познавате, какво би станало, ако те са избрали да "атрактивни продукти" от Средното царство.

Желая ти пазаруване!