събота, 19 май 2012 г.

Избор на метални врати

Избор на метални врати - как да не сгрешим!


Вие решавате да си купи нова врата? В същото време реши, че тя ще бъде от стомана? Но тогава е време болезнения избор. В това, което производителят да остане, какви опции да обърне специално внимание? Тези и други въпроси ще получите отговори, преди да направят информиран избор. Ние ще се опитаме да ви дам някои полезни съвети.




А. Провежда своя собствена мини-проучване сред роднини и приятели. Врата - трайни стоки, така че възгледите на онези, които експлоатират своите врати повече от година, ще бъде особено полезно. Разберете колко дълго на вратата, е дали се опитва да проникна и как те са приключили, ако чуете отговорът е да. Разберете дали разбивката се случили и ако е така, помогна на компанията и на продавача, за да ги поправи. В общи линии, разберете всички подробности, които могат да ви помогнат в избора на вратата.

Две. Не се доверявайте на току-що каза, търговски консултанти. Всеки магазин трябва да бъде сериозно примери за врати на светло. Попитайте консултант показа всички описаните механизми, обяснява как те работят, какво е тяхното предимство пред конкурентите.



Три. Опитайте сами и отвори вратата, за да затворите проба, завъртете ключа, затворете и отворете ключалките. И не вярвам, продавачи на евтини китайски врати, разказващ историята на съвременна светлина, но много силна стомана. Здрава стоманена врата не ще има тегло от 50-60 кг, тъй като ние не би искал да. Това тегло ще бъде само тези производители на врати, които пестят от материали, чукат цената.

4. Не забравяйте да прочетете ревюта на продуктите на компанията в интернет. Разбира се, мрежата е вече огромен брой изработени по поръчка на клиента материали, че производителите себе си ту. Съсредоточете се върху собствената си интуиция и здрав разум.


Пет. Отидете на професионален форум, където всички да разберат нюансите на различните модели. Не се колебайте да задават въпроси на експерти.

6. Отидете на сайта на вратите, което сте харесали. Проверете дали има сертификат, който потвърждава качеството на продуктите. Погледнете, в които те са издадени - публична институция или и лично неизвестен "sharashka." Разберете на базата на тестове, които са били възложени на сертификатите.


7. И, разбира се, ние не може да ви посъветва да не обръщат внимание на нашите стоманени врати - от "Неман". Ние не насърчаваме да просто да изляза и да ги купуват. Вижте ги, както описахме по-горе и да се вземе решение.

Разбира се, всички по-горе, изисква време и усилия. Но не съжалявам за това усилие. Не забравяйте, че сте избрали продукт, който възнамерявате да използвате повече от една година, ако не и десетилетия. И цената на една добра входна врата не е за пренебрегване. Така че, независимо дали или не да се хвърлят добри пари след лоши чрез закупуване на първата врата? Решете за себе си.