вторник, 15 май 2012 г.

За входните врати

Засилване на дома си, да предпазите себе си и семейството си от натрапници - естествено човешко желание. Не е чудно, те казват: "Моят дом - моята крепост." Той се абсорбира от млякото на майката на ниво, на инстинкт на самосъхранение. А входна врата в Николаев, в къщата е последният бастион на подхода към правата на лична неприкосновеност. Има няколко прости правила относно това как да предпазите себе си и дома си от евентуална инвазия отвън. Предната врата Симферопол е това, което разделя нашата къща от потенциална опасност. От нейния избор, трябва да бъдат лекувани със значителен мисъл. Просто се определи, че входната врата в Николаев най-добрият избор ще бъде метална врата в Симферопол.

За да изберете правилната входна врата на метала в Симферопол, трябва, първо, да определят своите изисквания. Каква ще бъде силата на вратата, което се отличава заключване или брави, допълнителни, екстериорни облицовки и др. След анализ на всичко това, маркирайте малки и големи изисквания, на входната врата в Николаев и Симферопол.

 Също толкова важен е изборът на замъка, изборът му трябва да се подхожда внимателно. Без значение какво ще изберете - лост или секретна брава, но тя трябва да бъде надежден и разбира се, ако искате да защитите дома си.

За допълнителна сигурност, можете да поставите две ключалки на вратите на различни видове и степени на неприкосновеността на личния живот. Един за трайно ползване, и второ, за осигуряване на закрилата в случай на дълго отсъствие.

 Просто имайте предвид, че вратите Николаев се характеризират като акустични врати, за да купят, противопожарните врати, блиндирани врати, технически врати

Да не забравяме, че ви се избор на врата в Симферопол и Николаев, изберете в "устата на къщата" и запомни правилата на Фън Шуй, в зависимост от предната врата и пространството в предната част на къща или апартамент трябва да привлече Чи енергия. Чи - енергията на жизнената сила, която циркулира във вселената и ни донесе богатство и просперитет. И покупка на входната врата е основният начин за проникване на Чи в къщата.

Размерът на входната врата на Симферопол трябва да бъдат в подходящо съотношение на къща в общ. Ако вратата е твърде голям в Николаев, тя може да доведе до финансови затруднения. Ако е твърде малък на малките кавги.

Врати, не се колебайте, подкрепа на семействата на Aura. Те трябва да са прави и силен, добър късмет и след това ще придружи. Вратата трябва да бъдат направени от добър материал и приятен за окото.

Като цяло, учението Фенг Шуй е много важен аспект. Класическа Фън Шуй за дома, вратите на къщата, в Симферопол могат да бъдат боядисани в нюанси на червено, за да донесе на енергия или черно, за привличането на богатство.