събота, 19 май 2012 г.

Традиции на модата за врати

Традиции на модата за врати



В подножието на Северен Кавказ, в красиви зелени долини, се намира град Maikop. Една малка крепост, Кубан казаци основан преди половин век - столицата на Република Adygea слънце. От 50 години на миналия век Maikop започва появата му като център на южната дърводобив и врати. Производство на мебели, стълби, подови настилки, врати, интериорни елементи от масив от хард рок - един от визитни картички на Maikop. Недостатъчна "стена" и столове мебели завод "Дружба" са добре известни на съветски граждани и чуждестранни купувачи. "Приятелство" е доставил продукти в много страни по целия свят.

През 2006 г., Maikop, е основана от малко производство, за производство на масивни дъбови врати - Лидер LLC. Идеята за създаване на своя собствена компания дойде от основателите, след няколко години на успешен бизнес в търговията на едро продажба на дървени продукти на масив. Докато работи с фабрики, които са успели да се създаде партньорска мрежа от дилъри, търговия на едро логистичен център и броя на маркови магазини. Въпреки това, за да отговори бързо на нуждите на клиентите, да се създават модели на собствен дизайн и цвят, за да управлявате процеса на разпределение е практически невъзможно при липсата на пряко участие в производството. Това е началото на нов проект - Лидерът на завода за врати!

2006 слезе от поточната линия от първите модели на класическите колекции - Виктория и Алина. От първите месеци на експлоатация на централата е "Лидер" започна изграждането на опис в частна търговска мрежа в Краснодар. С фабрика склад продукти на едро се предлагат в различни градове на Русия, набира популярност сред клиентите.

Вътрешните работи, плъзгащи се врати и преградни стени, декоративни портали, панела - обхватът на растения, отглеждани с всеки изминал месец. Увеличен обхват, добавя нови цветове, патина, четка масив. Година след година, и разширена клиентска база. Дистрибуторска мрежа фабрика - компанията е предоставила на вратата Модна колекция от масивен дъб и букови клиенти от Брянск до Камчатка, започва да изнася превози до Казахстан и Узбекистан, се появи на дистрибуторите на едро в Москва и Санкт Петербург.

До 2011 г. компанията се превърна в лидер на най-големият производител на масивни дъбови врати в Русия. Формира мрежа от дилъри в почти всички региони на Русия и Казахстан. Клиентска база включва повече от 200 обекти. Моно-маркови магазини отвори в Maikop, Краснодар, Москва, Ростов-на-Дон, Екатеринбург, Тюмен, Хабаровск. През същата година бе взето решение за преименуване на лидер в Alver!

Новата марка е представен за първи път най-голямата строителна изложба в Русия - Mosbuild 2011. Alvera - традициите на това умение! Колекции от масив от фабрични различни характеристики Alvera като например:

- 100% естествени материали, масивен дъб и бук;

- 5 години гаранция;

- Широк диапазон, различни покрития;

- Готова продукция склад в оригиналната мрежа за врати в Краснодар;

- Дистрибуторска мрежа в Русия и Казахстан.

Продуктите, изработени от масивен дъб в продължение на векове са луксозен продукт, произведение на изкуството на дограма. Опит и традиция на майсторите от миналото, съчетано с модерните технологии ни позволи да създадем уникална колекция от ценни видове кавказки дъб и бук. Ние сме уверени, че нашите интериорни врати са в състояние да донесат домашния уют, хармония и красота на подножието на топлото слънце на Северен Кавказ!