събота, 19 май 2012 г.

Параметри на интериорни врати

Параметри на интериорни врати


Гама от интериорни врати Борман, сега е много богат. Европейски и местни производители предлагат богат избор на врати с различни цветове и дизайн, които се различават в използването на материали за тяхното производство, начинът на отваряне и характеристики, като например топлоизолация, звукоизолация и топлоизолация. В допълнение, всеки модел е производител на интериорни врати в различни ценови категории, което позволява всеки клиент да избере най-добрият вариант.

По този начин, можем ясно да определи критериите за избор на интериорни врати се извършва:
- По начин на отваряне;
- По марка;
- По ценови диапазон;
- Въз основа на производството.

Начини за отваряне на интериорни врати

По начин за отваряне на интериорни врати са разделени в сгъваеми, плъзгащи се и сгъваеми модели. Летящите врати - класически, познати до версия на отварянето на много хора. Тези модели са подходящи за стандартни врати и дизайн от този тип е една и съща сложност. Въпреки, че проектирането и производството на материалите е доста избор.



Плъзгащите се врати позволяват да се спести място, защото, когато отворите ги преместете към помощта на специални инструменти. За нестандартни апартаменти и вратите, както и на малка площ на помещенията е най-добрият вариант. В категорията на плъзгащи се модели са така наречените, сводести врати и фалшиви арки, които могат да бъдат отделно, така и в допълнение да бъде класическа правоъгълна врата. В момента производството на плъзгащи се врати е достигнал много високо ниво, което създава наистина уникални екземпляри. Някои модели на вратите в отворено състояние става напълно невидими благодарение на специален дизайн и инсталация.

Не по-малко интересен дизайн сгъваеми врати, които се вписват перфектно в всеки интериор. Конструкцията на тази врата е на няколко секции с различна ширина, свързани един с друг. Когато е затворен, тези врати се добавя към "акордеон" и не заемат много място.

Производителите на интериорни врати

Производство на интериорни врати в момента се занимава с много голям брой производители от различни страни, както и продуктите от всяка има своите особености и отличителни черти. Но все пак за времето, развитието на пазара, водещи интериорни врати бяха определени производствени фирми, като продукт, че убедени клиенти по целия свят.

Повечето клиенти получават високи оценки италиански интериорни врати, които имат не само отлично качество, но също така и Отличителна характеристика, разпознаваеми характеристики.


Всеки продукт, произведен в Италия е традиционно високо качество на работата и най-добрите експерти в своята област. Най-добрата съвременна техника, висококачествени материали и атрактивен дизайн, не може да остане безразличен към всеки купувач. Вратите са изработени в Италия, в широк ценови диапазон, което позволява на потребителите да избират между стандартни и ексклузивни модели.


Цените на интериорни врати

Цената на интериорни врати засягат проектните характеристики и материали, от които са направени. Съответно, ако проектът не може да кажем, от значение, и не разполагате с основното желание за придобиване на вратите на фино дърво, тогава можете да си купите модели на достъпни цени.

-Високи разходи имат интериорни врати, изработени от дърво, като врати Венге, модели от масивен дъб и други. Съответно вратите са изработени от материали като MDF, се продават на много по-ниска цена.

Материалите за производство на интериорни врати



Друг критерий, с което избора на интериорните врати от Полша на Борман - това е материалът, от който вратите са изработени от. То може да бъде пластмаса, метал, стъкло, врати, или твърди материали, базирани на дърво. Все пак, въпреки доста широк диапазон, дърво остава най-популярният. Първо, той е естествен, естествен, нежен и екологично чист материал, който има висока якост и с правилното лечение може да продължи няколко десетилетия. На второ място, дървени интериорни врати са подходящи за всеки дизайн и вътрешното пространство, благодарение на естествения си цвят естетика, както и многобройните възможности, оцветяване на дървесина.

Съвременни дизайнери също са привлечени от материали като пластмаса, метал или стъкло, което ви позволява да създадете уникални ексклузивни интериорни врати. Тези материали може да се реализира най-смелите дизайнерски решения, и да се превърне интериорни врати в декора. Освен това, модерните материали са много по-трайни и устойчиви на различни влияния на външната природа, както и на влага, което е опасно за дървени врати.

Няма коментари: